Kurssitusta TSAUlaisille

TSAU järjestää omille jäsenilleen mahdollisuuden osallistua huokeaan hintaan tasokkaiden agility- ja tokokouluttajien ohjaamille kursseille. Kursseja järjestetään ensisijaisesti jollekin kohderyhmälle, esim. pennuille, mölleille ja kisaaville. Jokaisessa kurssissa mainitaan kohderyhmä, mutta täyttöpaikoille voi ilmottautua kuka tahansa.

Ilmottautumisen yhteydessä lähetetään kopio maksusuorituksesta ja ilmottautuminen on sitova. Jos osallistuminen kuitenkin estyy, on jäsenen velvollisuutena myydä paikkansa jollekin toiselle TSAUn jäsenelle. Koulutusvastaavalta voi tiedustella, onko kurssille ilmottautunut ketään varapaikoille, jolloin vaihto onnistuu helposti.

TSAUn kouluttajilla on oikeus osallistua käytäntöosuuden kuuntelijana kaikille kursseille veloituksetta, agilitykouluttajat agilitykursseille ja tokokouluttajat tokokursseille.

Ideoita ja toiveita kurssien sisällöistä voi lähettää kurssin kouluttajille! Ajatuksia otetaan ilolla vastaan. Tavoite on, että tarjonta vastaisi kysyntää.

Ilmoittautumisohjeet

1.  Varauslista

Jokaisella maksullisella kurssilla on oma varauslista. Käy tällöin kurkistamassa listalta ennen maksusuoritusta, onko kurssilla vielä tilaa. Ilmoita itsesi kurssille koulutusvastaava@tsau.info osoitteeseen ja saat varmistuksen vapaasta kurssipaikasta.

2. Maksut TSAUn tilille - 430921-2111014

IBAN-tilinumero: FI 2643 0921 2011 1014 
Pankin BIC-koodi: ITELFIHH

Maksun viitteeksi kurssin ja osallistujan nimi, jos on eri kuin maksaja.

3. Sähköpostilla kuitin lähetys osoitteeseen koulutusvastaava@tsau.info