TSAU - Agilitya vuodesta 1991

Turun Seudun Agilityurheilijat ry on vuonna 1991 perustettu agility-yhdistys.

Vaikka treenitilat ovatkin matkan varrella monesti vaihtuneet, on iloinen mieli aina pysynyt matkassa mukana.

Yhdistys toimii johtokunnan ja eri toimikuntien yhteistyöllä. Kaikki halukkaat otetaan mukaan toimikuntiin ideoimaan TSAUn tulevaisuutta.

Nyt TSAU on kotiutunut Liedon Tuulissuolle, osoitteeseen Yrjönalhontie 2. Siellä yhdistyksellämme on toimiva ja turvallinen 2600m2 hiekkapohjainen halli kerhotiloineen ja vesivessoineen. TSAUlla on tällä hetkellä käytössään talvikaudella neljä (4) sisäkenttää sekä kesäkaudella kaksi (2) ulkokenttää. Syksyllä 2011 valmistunut hallilaajennus mahdollistaa virallisten agilitykilpailujen pitämisen kahdella yhtäaikaisella kentällä myös hallin suojissa.

Ryhmäkouluttajina toimivat ahkerat TSAUlaiset ja myös pentu-, alkeis- ja jatkokurssit vedetään läpi talkoovoimin. Itsenäiseen harjoitteluun on mahdollisuus kaikilla kentillä vapailla ajoilla... yksi sisäkenttä pyritään pitämään vapaassa käytössä koko ajan. Tsau järjestää jäsenilleen myös vierailevia kouluttajia opettamaan eri tekniikoiden saloja.

Vuonna 2013 Tsau järjestää yhteensä 19 virallista agilityn kisapäivää, joista Juhannuskisat kisataan perinteisesti Tuorlan Majatalolla 21.-23.6. Vuoden mittaan pidetään myös useita epävirallisia agilitykisoja ja muutama virallinen tottelevaisuuskoe.

 

Mikäli kiinnostuit yhdistyksemme toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Historian havinaa