Rally-toko TSAU:lla

Rally-tokokilpailut

Seuraavat kilpailut järjestetään 3.12. tuplakisoina. Kisat järjestetään Royal Canin Areenalla, lämpimässä sisähallissa, jossa on tekonurmipohja.

Toisessa kisassa tuomarina on Tiia Hämäläinen. Kisa on samalla hollanninpaimenkoirien ja venäjänmustaterrierien rotumestaruuskisa sekä TSAU:n seuramestaruuskisa. Etusija ilmoittautumiseen hollanninpaimenkoirilla ja venäjänmustaterriereillä 1.-5.11. Jäsenten ilmoittautuminen 6.-12.11. Muut 13.-26.11. Hinta jäsenille 25 euroa, muille 28 euroa. Osallistumisrajoitus ALO, AVO, VOI yhteensä 55 koirakkoa, MES 5 koirakkoa.

Toisessa kisassa tuomarina on Iiris Harju. Etusija ilmoittautumiseen jäsenillä, 6.-12.11. Muut 13.-26.11. Hinta jäsenille 25 euroa, muille 28 euroa. Osallistumisrajoitus 60 koirakkoa.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Anri Saariselle, saarinen.anri@gmail.com

Kaipaamme myös työntekijöitä. Töihin voi ilmoittautua samaan osoitteeseen kuin tiedustelut ja ilmoittautuminen tehdään.

ALKEISRALLY-TOKOA TSAULLA SYKSY 2017

TSAU:lla aloittaa 15.9. alkaen kaksi rally-tokon alkeisryhmää. Ryhmät treenaavat perjantaisin ja ohjattuja treenejä on noin kolme kertaa kuussa. Ryhmästä menee normaali ryhmäpaikkamaksu. Otathan huomioon, että muutokset ryhmän treeniaikaan tai jopa viikonpäivään kesken kauden ovat mahdollisia.

Alkeismölliryhmä treenaa perjantaisin klo 17 - 18.30. Tämä ryhmä on aloitteleville ja ensisijaisesti koir(ako)ille, joilla ei ole tällä hetkellä treeniryhmää TSAU:lla.

Alkeisjatkoryhmä treenaa perjantaisin klo 18.30 - 20. Tämä ryhmä on rally-tokon alkeet tunteville koirakoille. Etusijalla kevään rally-tokoryhmästä jatkavat koirakot, mutta tilaa on myös muutamalle uudelle lajin jo tuntevalle koirakolle.

Kouluttajana ryhmissä toimii Saila Sovela. Lyhyt esittely: Omista koiristani kaksi kisaa tällä hetkellä, toinen avoimessa ja toinen voittajaluokassa. Agilityssä kisaan yhdellä koiralla medi3-luokassa ja koulutan TSAU:lla myös agilityä. Rally-tokon ja agilityn lisäksi harrastan palveluskoiralajeja. Rally-tokossa noudatan vanhaa ajatusta lajista hauskana yhteisenä puuhailuna koiralle ja ohjaajalle. Tärkeintä on ilo ja heiluva häntä. Rangaistuksia tai kovakouraista koiran käsittelyä en halua treeniryhmissäni nähdä, sillä se ei tähän lajiin kuulu - eikä toivottavasti ole tarpeen muissakaan lajeissa. Kouluttajana olen kannustava ja annan paljon positiivista palautetta.

Ryhmiin voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen viestin osoitteeseen: alkeisrally.tsau@gmail.com. Mainitsethan viestissä omat ja koiran tiedot, mahdollisen aiemman rally-tokotaustan, treenaako tämä koira TSAU:lla jo jossain treeniryhmässä, sekä perustelut, miksi juuri teidän pitäisi päästä tähän treeniryhmään ja kumpaan treeniryhmään olet hakemassa. Ryhmän valinnassa etusijalla on 1. kunnon perustelu ryhmään pääsystä, 2. kyseisellä koiralla ei muita ryhmäpaikkoja TSAU:lla ja 3. viestin lähetysaika (ilmoittautumisjärjestys). Lisäksi alkeisjatkoryhmään keväältä jatkavat jo ryhmäpaikastaan maksaneet koirakot ovat etusijalla.

Vapaamuotoiset ilmoittautumisviestit osoitteeseen alkeisrally.tsau@gmail.com pe 8.9.2017 mennessä.

Tervetuloa rally-tokoilemaan!

Rallytokon valmennusryhmä

Tsaulla alkaa 30.7. rallytokon valmennusryhmä. Valmennusryhmä on tarkoitettu vähintään kisaamaan tähtääville, mieluiten mestariluokkaan tai arvokisoihin tähtääville. Vähimmäisvaatimuksena osallistumiselle on möllitasoinen, jo rallytokoa harrastanut koira. Etusijalla ovat nykyisessä Tsaun rallyryhmässä olevat koirakot.

Ryhmässä pidetään kerran kuussa tekniikkatreeni, jonka sisällön koostaa ryhmäläinen itse. Ryhmässä pidetään myös satunnaisesti kisanomaisia treenejä. Treeni painottuu ratatreeniin, jossa hiotaan koirakoiden ongelmakohtia. Ryhmäläisille määrärään myös itsenäistä treeniä. Jokainen ryhmän jäsen osallistuu aktiivisesti muidenkin koirakoiden treenaamiseen. Ryhmälle voidaan myös kutsua ulkopuolisia kouluttajia, joiden kustannus jakautuu ryhmäläisten kesken. Ryhmä itsessään maksaa normaalin ryhmäpaikkamaksun verran.

Ryhmä treenaa sunnuntaisin klo 19.30-21.00. Ryhmää vetää Sanni Murto, joka kisaa itse aktiivisesti mestariluokassa ja kisaa myös tokossa (EVL) sekä agilityssa (maksi3).

Ryhmään voi hakea 16.7. mennessä sähköpostitse rallytoko.tsau@gmail.com. Hakemukseen tulee laittaa vähintään harrastajan tiedot (sähköposti, puhelinnumero, onko Tsaun aktiivijäsen) ja koiran tiedot (ikä, nimi, rotu, tasoluokka, mahdolliset muut harrastukset). Perustele myös miksi juuri sinä olisit sopiva valmennusryhmään.

 

Lisätiedot: rallytoko.tsau@gmail.com, Sanni Murto