Rally-toko TSAU:lla

Tsaun rallytokon valmennusryhmään on avautunut paikka. Ryhmään voi hakea lähettämällä hakemuksen osoitteeseen rallytoko.tsau@gmail.com. Ryhmään halutaan tavoitteellisia, mestariluokkaan tähtääviä koirakoita, jotka ovat valmiita treenaamaan ahkerasti. Hakemusten perusteella valitaan uusi koirakko ryhmään. Lisätietoja yllä mainitusta osoitteesta. Hakemukset 13.5. mennessä.

TSAU:n rally-toko epikset la 19.5.2018

Turun Seudun Agilityurheilijat ry järjestää rally-tokon epäviralliset kisat

Aika: la 19.5.2018 klo 11 alkaen

Paikka: TSAU:n halli, RC-Arena, Yrjönalhontie 2, Lieto (Tuulissuon teollisuusalue)

 

Luokat ja luokkajärjestys:

Nami-ALO

ALO

VOI

 

Nami-luokassa voivat sijoittua koirakot, jotka eivät ole kilpailleet virallisissa kisoissa

Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata siten, että nami otetaan taskusta.

Muuten kisamainen arvostelu.

Nami-ALO:ssa ja ALO:ssa sama täyspitkä alokasluokan rata. Halutessaan ALO-luokan voi kisata myös AVO-tyyliin ilman remmiä (aidattu kehä).

Koirakko voi ilmoittautua useampaan luokkaan ja myös kahteen starttiin samassa luokassa, joista ensimmäinen tulos huomioidaan sijoituksissa.

Tuomarina toimii Outi Vormisto, kokenut rally-toko koulutusohjaaja sekä rally-kisaaja.

Luokissa palkitaan 3 parasta sekä jaetaan tuomarin suosikki –palkinto.

Ilmoittautumiset lomakkeella 25.4. alkaen, lomake löytyy täältä

Ilmoittautuminen päättyy 12.5., lähtölistat sekä arvioitu aikataulu julkaistaan viimeistään 17.5.

Mukaan mahtuu max 50 koirakkoa.

Hinta 11 € / koirakko (TSAU:n jäsenet 10 €), saman koirakon 2. startti 8 €

Maksu maksetaan, kun kisapaikka on varmistettu. Eli täytä ensin lomake, vahvistamme pääsyn kisaan sähköpostiviestillä.

Mikäli et pääse paikalle, voit vapaasti myydä ostamasi paikan eteenpäin. Ilmoitathan siitä järjestäjille: rallytoko.tsau@gmail.com

Peruutuksen sattuessa osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Noudatamme voimassa olevia Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten muistathan ottaa mukaan koirasi rokotustodistuksen!

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä: rallytoko.tsau@gmail.com

Tervetuloa kisaamaan!

 

Rallytokokilpailut 18.3. Royal Canin Areenalla

TSAU järjestää rallytokon tuplakisat 18.3.

KOEPAIKAT TÄYNNÄ, VARASIJOILLE VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA.

A-kisassa tuomarina Pia Heikkinen. Jäsenten ilmoittautuminen 13.2. alkaen. Muut 20.2. alkaen. Ilmoittautuminen lomakkeella klo 18 alkaen. Ilmoittautumisia sähköpostitse tai puhelimitse ei oteta vastaan.

Osallistumismaksu jäsenille 25 euroa, muut 28 euroa.

B-kisassa tuomarina Anna Klingenberg. Kisa on samalla rhodesiankoirien rotumestaruus. Rhodesiankoirien ilmoittautuminen 6.2. alkaen. Jäsenten ilmoittautuminen 13.2. alkaen. Muut 20.2. alkaen. Ilmoittautuminen lomakkeella klo 18 alkaen. Ilmoittautumisia sähköpostitse tai puhelimitse ei oteta vastaan.

Osallistumismaksu jäsenille 25 euroa, muut 28 euroa.

Ilmoittautumislomake molempiin kisoihin

HUOM. Liian aikaisin lähetettyjä lomakkeita ei käsitellä.

Tiedustelut kisajärjestelyistä tms. rallytoko.tsau@gmail.com

Online-tulokset

Oletko kiinnostunut ryhmäpaikasta rallytokoon?

Laita mailia osoitteeseen ryhmavastaava@tsau.info

 

Tokon/rallytokotoiminkunta vuodelle 2018 vastaanottaa kyselyjä ja ehdotuksia osoitteeseen toko@tsau.info.

Rally-tokokilpailut

Seuraavat kilpailut järjestetään 3.12. tuplakisoina. Kisat järjestetään Royal Canin Areenalla, lämpimässä sisähallissa, jossa on tekonurmipohja.

Toisessa kisassa tuomarina on Tiia Hämäläinen. Kisa on samalla hollanninpaimenkoirien ja venäjänmustaterrierien rotumestaruuskisa sekä TSAU:n seuramestaruuskisa. Etusija ilmoittautumiseen hollanninpaimenkoirilla ja venäjänmustaterriereillä 1.-5.11. Jäsenten ilmoittautuminen 6.-12.11. Muut 13.-26.11. Hinta jäsenille 25 euroa, muille 28 euroa. Osallistumisrajoitus ALO, AVO, VOI yhteensä 55 koirakkoa, MES 5 koirakkoa.

Toisessa kisassa tuomarina on Iiris Harju. Etusija ilmoittautumiseen jäsenillä, 6.-12.11. Muut 13.-26.11. Hinta jäsenille 25 euroa, muille 28 euroa. Osallistumisrajoitus 60 koirakkoa.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Anri Saariselle, saarinen.anri@gmail.com

Kaipaamme myös työntekijöitä. Töihin voi ilmoittautua samaan osoitteeseen kuin tiedustelut ja ilmoittautuminen tehdään.

Online-tulokset

ALKEISRALLY-TOKOA TSAULLA SYKSY 2017

TSAU:lla aloittaa 15.9. alkaen kaksi rally-tokon alkeisryhmää. Ryhmät treenaavat perjantaisin ja ohjattuja treenejä on noin kolme kertaa kuussa. Ryhmästä menee normaali ryhmäpaikkamaksu. Otathan huomioon, että muutokset ryhmän treeniaikaan tai jopa viikonpäivään kesken kauden ovat mahdollisia.

Alkeismölliryhmä treenaa perjantaisin klo 17 - 18.30. Tämä ryhmä on aloitteleville ja ensisijaisesti koir(ako)ille, joilla ei ole tällä hetkellä treeniryhmää TSAU:lla.

Alkeisjatkoryhmä treenaa perjantaisin klo 18.30 - 20. Tämä ryhmä on rally-tokon alkeet tunteville koirakoille. Etusijalla kevään rally-tokoryhmästä jatkavat koirakot, mutta tilaa on myös muutamalle uudelle lajin jo tuntevalle koirakolle.

Kouluttajana ryhmissä toimii Saila Sovela. Lyhyt esittely: Omista koiristani kaksi kisaa tällä hetkellä, toinen avoimessa ja toinen voittajaluokassa. Agilityssä kisaan yhdellä koiralla medi3-luokassa ja koulutan TSAU:lla myös agilityä. Rally-tokon ja agilityn lisäksi harrastan palveluskoiralajeja. Rally-tokossa noudatan vanhaa ajatusta lajista hauskana yhteisenä puuhailuna koiralle ja ohjaajalle. Tärkeintä on ilo ja heiluva häntä. Rangaistuksia tai kovakouraista koiran käsittelyä en halua treeniryhmissäni nähdä, sillä se ei tähän lajiin kuulu - eikä toivottavasti ole tarpeen muissakaan lajeissa. Kouluttajana olen kannustava ja annan paljon positiivista palautetta.

Ryhmiin voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen viestin osoitteeseen: alkeisrally.tsau@gmail.com. Mainitsethan viestissä omat ja koiran tiedot, mahdollisen aiemman rally-tokotaustan, treenaako tämä koira TSAU:lla jo jossain treeniryhmässä, sekä perustelut, miksi juuri teidän pitäisi päästä tähän treeniryhmään ja kumpaan treeniryhmään olet hakemassa. Ryhmän valinnassa etusijalla on 1. kunnon perustelu ryhmään pääsystä, 2. kyseisellä koiralla ei muita ryhmäpaikkoja TSAU:lla ja 3. viestin lähetysaika (ilmoittautumisjärjestys). Lisäksi alkeisjatkoryhmään keväältä jatkavat jo ryhmäpaikastaan maksaneet koirakot ovat etusijalla.

Vapaamuotoiset ilmoittautumisviestit osoitteeseen alkeisrally.tsau@gmail.com pe 8.9.2017 mennessä.

Tervetuloa rally-tokoilemaan!

Rallytokon valmennusryhmä

Tsaulla alkaa 30.7. rallytokon valmennusryhmä. Valmennusryhmä on tarkoitettu vähintään kisaamaan tähtääville, mieluiten mestariluokkaan tai arvokisoihin tähtääville. Vähimmäisvaatimuksena osallistumiselle on möllitasoinen, jo rallytokoa harrastanut koira. Etusijalla ovat nykyisessä Tsaun rallyryhmässä olevat koirakot.

Ryhmässä pidetään kerran kuussa tekniikkatreeni, jonka sisällön koostaa ryhmäläinen itse. Ryhmässä pidetään myös satunnaisesti kisanomaisia treenejä. Treeni painottuu ratatreeniin, jossa hiotaan koirakoiden ongelmakohtia. Ryhmäläisille määrärään myös itsenäistä treeniä. Jokainen ryhmän jäsen osallistuu aktiivisesti muidenkin koirakoiden treenaamiseen. Ryhmälle voidaan myös kutsua ulkopuolisia kouluttajia, joiden kustannus jakautuu ryhmäläisten kesken. Ryhmä itsessään maksaa normaalin ryhmäpaikkamaksun verran.

Ryhmä treenaa sunnuntaisin klo 18.00-19.30. Ryhmää vetää Sanni Murto, joka kisaa itse aktiivisesti mestariluokassa ja kisaa myös tokossa (EVL) sekä agilityssa.

Valmennusryhmään on avautunut uusi paikka. Jos olet kiinnostunut treenaamaan hyvässä porukassa tavoitteellisesti, ota yhteyttä ryhmavastaava@tsau.info.

Lisätiedot: rallytoko.tsau@gmail.com, Sanni Murto