TSAU ry on perustettu 1991 ja seurassamme on yli 300 jäsentä. Harjoittelemme Liedon Tuulissuolla 2500m2 Royal Canin Areenalla, jossa on keinonurmipohja. Halli on lämmin. Talvella käytössämme on 4 harjoittelukenttää. Tarjoamme jäsenillemme tasokasta koulutusta ja seuramme on voittanut vuosien varrella useita agilityn suomen- sekä piirinmestaruuksia.

TSAU järjestää säännöllisesti pentu- ja alkeiskursseja aloitteleville koirakoille. Kurssien tavoitteena on opastaa harrastajat lajin pariin oikein ja turvallisesti. Myös junioriohjaajat on huomioitu järjestämällä pelkästään junnuohjaajista koostuvia kursseja.


Kursseille otetaan terveitä koiria, joilla on rokotukset kunnossa.

 

 

Pentukurssit

Pentukurssien sisältö ja ilmoittautumisohjeet sekä ilmoittautumiskaavake ovat >>kurssisivustolla.

Lisätietoja, joita et löydä kurssisivustolta: alkeiskurssit@tsau.info
Yläikäraja katsotaan ilmoittautuneiden perusteella, mutta jo 1v ohjataan ilmoittautumaan alkeiskurssille.

Pentukurssi sisältää teoriakerran (1) + 6 harjoittelukertaa. Kurssin hinta on 100€ sis. jäsenmaksun (TSAU:n jäsenille 70€).

Pentujatkokurssit

Pentujatkokurssien sisältö ja ilmoittautumisohjeet sekä ilmoittautumiskaavake ovat >>kurssisivustolla.

Lisätietoja, joita et löydä kurssisivustolta: alkeiskurssit@tsau.info

Sopii nuorille koirille, joilla yhteistyö ohjaajan kanssa on jo hallussa ja lajin alkeisharjoittelua on tehty jo jonkin verran. Kurssilla tutustutaan syvemmin lajinomaisiin harjoituksiin koiran kehitysvaihe huomioiden. Hyvä kurssi esimerkiksi pentukurssin käyneille ennen vakioryhmään siirtymistä.

Pentujatkokurssi sisältää 6 harjoittelukertaa + (1) seuratoimintaan perehdyttävä kerta. Kurssin hinta on 100€  sis. jäsenmaksun (TSAU:n jäsenille 70€).