Liity jäseneksi

Turun Seudun Agilityurheilijat ry on vuonna 1991 perustettu agility-yhdistys.

Tavoitteenasi voi olla mielekäs liikunta agilityn merkeissä tai tähtääminen huippusaavutuksiin, kun kokemusta ja tietoa on karttunut tarpeeksi.

 

Tule mukaan joukkoon täyttämällä sähköinen jäsenhakemus täällä!

Hakemuksesi lähetetään johtokunnan käsiteltäväksi  ja johtokunnan päätöksen mukaisesti jäsensihteeri lähettää jäseneksi hyväksytylle sähköisen jäsenmaksulaskun. Jäsenhakemusten käsittelyaika on noin kaksi (2) viikkoa.

 

Kun jäsen- ja harjoittelumaksu on maksettu, tulee uuden jäsenen ottaa yhteys ryhmävastaavaan (ryhmavastaava@tsau.info) ryhmäpaikan saamiseksi. Huomioithan että TSAUn ryhmäpaikoille on jonoa ja harjoittelumaksu tulee maksaa päästäksesi jonolistalle. Harjoittelumaksun maksaneena voit harjoitella itsenäisesti hallissa vapailla ajoilla.

Tutustuthan myös yhdistyksen sääntöihin, jäsenyys ja maksut -sivuun sekä  alla oleviin talkoovelvoitteisiin.

 

Lisätiedot ja kyselyt: jasensihteeri@tsau.info

 

Talkoopisteet 2018:
Liittyessäsi jäseneksi hyväksyt myös TSAUn talkoopistejärjestelmän.
Agilitykilpailut järjestetään talkoovoimin ja muiden maksujen lisäksi odotetaan, että kaikki kantavat kortensa kekoon seuran hyväksi. Työmäärä on muutettu pisteiksi, jolloin määrää on helpompi seurata. Pistemäärät on laskettu siten, että ne kattavat koko kalenterivuoden kilpailujen järjestämisen kun jokainen suorittaa oman osuutensa. Tekemättömät pisteet johtavat harjoitteluoikeuden menetykseen.

Jäsenten, jotka treenaavat TSAUn tiloissa, talkoopistemäärät:

Viralliset kisat:

7 pistettä – kaikki harjoittelijat (ryhmässä ja itsenäisesti harjoittelevat)

5 pistettä - kouluttajat

0 pistettä - jäsen, joka ei harjoittele, alkeis-, pentu- ja jatkokurssilaiset tai kahta ryhmää vetävä kouluttaja

 

Epäviralliset kisat:

1 piste - kaikki harjoittelevat (ryhmässä ja itsenäisesti) jäsenet sekä kouluttajat

Viralliset kisat

Pisteitä kertyy kisapäivästä 0,75-1,25 per vuoro. Pisteitä on tehtävä kevätkaudella (kesäkuun loppuun mennessä) 3-4, kouluttajien 2-3. Jos teet enemmän, jäävät ylimääräiset "pistepankkiin". Niillä ei voi kuitata syyskauden pisteitä, mutta vuoden lopussa kokonaismäärän ylittäessä 10 talkoopistettä, 10 yli menevät korvataan TSAUn kisalahjakortteina.

Voit tehdä pisteitä myös toiselle, jolloin se on merkittävä työntekijälistoihin ennen kisoja esim. Maija Meikäläinen (pisteet Teppo Teikäläinen). Myös kaverin saa halutessaan tuoda tuoda talkoisiin, ei siis tarvitse olla tsaulainen. Joulukuussa on mahdollista tehdä pistevaihtoja koko kuukauden ajan.

 

 

 

Tsaun jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Vanhat jäsenet saavat jäsenmaksulaskun tammikuussa  jäsenyyden uusimiseksi seuraavalle kalenterivuodelle.

Mikäli päätät olla jatkamatta jäsenyyttäsi TSAUssa, lähetäthän eropyynnön joko jäsenrekisterissä tai sähköpostitse jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@tsau.info.

Jäsenrekisteriin voit myös itse muuttaa osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Muissa muutoksissa otathan yhteyttä jäsensihteeriin.

TSAU ry:n Jäsensihteeri

Kaisa Karanko

jasensihteeri@tsau.info