Jäsenyys ja harjoitteluun oikeuttavat maksut 2018

Jäsenyys ja jäsenrekisteri:

TSAU:n jäsenrekisterin löydät täältä: JÄSENREKISTERI

 

 • TSAU:n jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan

 

 • Jäsen voi itse päivittää tietojaan jäsenrekisteriin, kuten nimi- osoite- puhelinnumero ja sähköposti

 

 • Mikäli päätät olla jatkamatta jäsenyyttäsi TSAUssa, ilmoitathan siitä joko tekemällä jäsenrekisterissä eropyynnön tai lähettämällä kirjallisen ilmoituksen jäsensihteerille sähköpostitse

 

 • Mahdollisissa muissa muutoksissa otathan yhteyttä jäsensihteeriin

 

Voidaksesi harjoitella TSAU-keskuksessa tai jonottaessasi ryhmäpaikkaa tulee seuraavien maksujen olla maksettuina:

1 Jäsenmaksu

2 Harjoittelumaksu

3 Lisenssimaksu


1. Jäsenmaksut

Varsinainen jäsen - 35 euroa

Perhejäsen - 15 euroa

Nuorisojäsen (alle 18-v.) - 10 euroa

Ainaisjäsen - 300 euroa

Kannatusjäsen - 15 euroa

Liittymismaksu - 15 euroa (vain uudet jäsenet)

Mikäli samassa perhekunnassa on yksi tai useampi harjoitteleva jäsen, kaikki maksavat varsinaisen jäsenen jäsenmaksun. Perhejäsen tarkoittaa harjoittelematonta perheenjäsentä, joka vain haluaa olla jäsen.

2. Harjoittelumaksut 2018

Vuosimaksu 330 € (kahdessa erässä maksettuna 165 € + 165 €)

-toinen koira ryhmässä 165 € (kahdessa erässä maksettuna 82,50 € + 82,50 €)

Nuorisojäsen 300 € (kahdessa erässä maksettuna 150 € + 150 €)

-toinen koira ryhmässä 150€ (kahdessa erässä maksettuna 75 € + 75 €)

Lapsijäsen (alle 12v) 150 € (kahdessa erässä maksettuna 75 € + 75 €)

Harjoittelumaksu on sama ryhmäpaikkalaisilla että omatoimitreenaajille.

Huomioithan että toisen koiran ryhmäpaikkamaksu on henkilökohtainen (kahdella koiralla kahdessa ryhmässä tai yhdellä koiralla kahdessa ryhmässä esim. agi + rally)

Kaikki harjoittelumaksun maksaneet jäsenet saavat treenata hallissa omatoimisesti vapailla ajoilla rajoituksetta yhden tai useamman koiran kanssa. Vapaita aikoja voi tarkastella seuraavista linkeistä: varauskalenteri ja vakiovuorot.

3. Lisenssimaksu

Tsau edellyttää kaikilta agilityä harjoittelevilta agilitylisenssiä (A-, B- tai C-lisenssi). Jokainen hankkii itse lisenssin, hankintaohjeet ja lisätiedot täältä.

Mikäli harrastat Tsaulla vain tokoa tai rallytokoa, voit agilitylisenssin sijaan hankkia SPKL:n lisenssin. Hankintaohjeet ja lisätiedot täältä.

Ei koske pentu-, alkeis- tai jatkokurssilaisia.

 

Yleistä maksuista

 • Jäsen ja harjoittelumaksut laskutetaan jäseniltä vuoden alussa ja maksun eräpäivä on 31.1.
 • Jos maksat harjoittelumaksusi kahdessa erässä, on jälkimmäisen osan eräpäivä 30.6.
 • Mikäli olet vain yhdistyksen jäsen, ei harjoittelumaksua ja lisenssimaksua tällöin tarvitse maksaa. Jos kuitenkin sait laskun myös harjoittelumaksusta, niin ilmoitathan asiasta jäsensihteerille. (jasensihteeri@tsau.info)
 • Mikäli vanha jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan maaliskuun loppuun mennessä, katsotaan hänet eronneeksi. Jäsenyyden uudistamiseksi tulee maksettavaksi myös liittymismaksu.
 • Harjoittelumaksulla on oikeus harjoitella Tsaun tiloissa ja esteillä, maksua ei palauteta. Erikoistapauksissa ota yhteys jäsensihteeriin.
 • Ethän maksa mitään maksuja yhdistyksen tilille omatoimisesti ilman laskua!

Maksutavat:

Lasku jäsenmaksusta sekä harjoittelumaksusta lähetetään sinulle sähköpostitse TSAUn tilille maksettavaksi. Harjoittelumaksun osuuden voit halutessasi maksaa myös seuraavilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai verkkopalveluilla: SMARTUM, TYKY, SPORTTIPASSI, EDENRED

 • Mikäli maksat seteleillä, toimitathan setelit suljetussa kirjekuoressa hallin sisällä olevaan lukittuun valkoiseen postilaatikkoon (ns. pissasakkolaatikko). Merkkaa kuoren päälle vastaanottajaksi JÄSENSIHTEERI
 • Mikäli maksat harjoittelumaksusi verkkopalvelun kautta, toimita tosite maksusta sähköpostitse jäsensihteerille (jasensihteeri@tsau.info)

Hallin avain

Avaimen halliin saa jäsensihteeriltä ja sen voi lunastaa käyttöönsä jäsenmaksun, harjoittelumaksun ja lisenssimaksun maksanut jäsen.

 • Avainmaksu on 10€, joka maksetaan yhdistyksen tilille laskua vastaan. Maksu on kertaluontoinen ja avain jää avaimenhaltijan omaksi.
 • Saadaksesi avaimen, lähetä sähköposti jäsensihteerille laskun saamiseksi, sekä käy hyväksymässä avaimen käyttöehdot ja allekirjoittamassa avainlomake.
 • Avaimen omistaja voi harjoitella TSAU-keskuksessa aina vapailla ajoilla, tarkistathan myös ulkopuoliset varaukset varauskalenterista. Maksut tulee hoitaa ajoissa, että avain pysyy aktivoituneena.

Hallin vierailijamaksu

Hallin vierailijamaksu on tarkoitettu tutustumista varten ulkopuolisille vierailijoille, kuten esimerkiksi jäsenten ulkopaikkakuntalaisille ystäville, ja sillä saa treenata yhden kerran TSAU-keskuksen kentillä vapaaharjoitteluajoilla.

Kun kyseessä on Turun ja lähiseudun aktiiviharrastajat (agility, toko, tms.),  heidän tutustumisestaan tiloihin koiran kanssa pitää ilmoittaa TSAU ry:n johtokunnalle (johtokunta@tsau.info) ennen tutustumista. Tässä tapauksessa tutustumisten kerrat päättää TSAU ry:n johtokunta. Vierailijat eivät saa treenata itsekseen, vaan paikalla tulee aina olla myös TSAUn jäsen, jolla on harjoitteluoikeus tiloissamme.

Vierailijamaksu on 15 euroa / kerta.

Maksu tulee suorittaa TSAU:n tilille FI 2643 0921 2011 1014

Tämä maksu ei koske kursseja, joille ulkopuoliset voivat osallistua. Niissä tapauksissa hinnoittelu menee kurssin omien maksujen mukaan.